Francesco'dan sert yanıt: "Cengiz Ünder konusu..."

03.02.2019 - 16:16 | Son Güncellenme: 03.02.2019 - 16:20

İtalya Ligi ekiplerinden Roma'nın teknik direktörü Eusebio Di Francesco, son haftalardaki düşük formları sebebiyle oldukça sinirli. Serie A'da son 4 karşılaşmada berabere kalan, ardından da hafta içi İtalya Kupası maçında Fiorentina'ya farklı yenilen Roma'da kriz sürüyor. Francesco, basın mensuplarının Cengiz Ünder sorularına da sert bir üslupla yanıt verdi.

"Takımda sonucu etkileyecek isimlerden biri Cengiz Ünder"

Yaklaşık 10 dakika süren basın toplantısında Di Francesco, gecen sezon Sarı Kırmızılı takıma transfer olan ve başarılı oyunuyla taraftarların gönlünde kısa sürede taht kuran Cengiz Ünder'in Torino maçının 5. dakikasında sakatlanmasının ardından bir süre takım kadrosunda yer alamaması ile ilgili olarak "Takımda sonucu doğrudan etkileyecek bazı oyuncular var ve bunlardan biri de Cengiz Ünder." ifadelerini kullandı.

"Cengiz, üzerinde en az durmamız gereken konu"

Francesco, "Ünder, bu zorlu dönemde takımda yer alsaydı önemli rol oynar mıydı?" şeklindeki soruya ise "Cengiz, şöyle bir dönemde üzerinde en az durmamız gereken konu. Kendisi şu an tedavi görüyor. Tedavisi bittiğinde onu takımda görmekten mutlu olurum." diye yanıt verdi.

"Bizim takım olarak bütün oyunculara ihtiyacımız var"

49 yaşındaki teknik adam, "Bana ulaşan bazı mektuplarda 'Bugün Edin Dzeko, yarın El Shaarawy'i oynatma.' şeklinde tavsiyeler yer alıyor. Bizim takım olarak bütün oyunculara ihtiyacımız var. Her birinin rolü ve görevi farklı. Takım içindeki oyuncuların birbirlerini tamamlaması gerekiyor." şeklinde konuştu. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler