Franck Ribery: "Yaşlıyım, ama sahada kendimi genç hissediyorum"

30.09.2019 - 03:10 | Son Güncellenme: 30.09.2019 - 03:10

Fiorentina'nın Fransız yıldız oyuncusu Franck Ribery, deplasmanda Milan'ı 3-1 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu.

"Yaşlıyım, ama..."

Fransız yıldız yaşıyla ilgili yapılan şakaya, "Yaşlıyım, ama sahada içinde hala genç hissediyorum. Futbol benim hayatım, gerçekten çok seviyorum." dedi.

36 yaşındaki yıldız oyuncu, "Mutluyum. San Siro'da oynamak her zaman özeldir. Çok büyük bir stadyum. Şu an Milan taraftarları için kötü bir gün, ama biz de iyi bir performans ortaya koyduk. Bu galibiyet bizim için önemliydi" şeklinde konuştu.

"Hala futbola açım"

Eibery, "Fiorentina'ya geldiğimde futbola hala açtım ve bu takımın bu kadar iyi çalıştığını görmek beni heyecanlandırıyor açıkçası. Fiorentina'ya, oyunculara ve taraftarlara destek olmaya geldim. Mutluyum. Bugün oynadığım gibi kalan maçlarda da böyle devam etmek istiyorum. Her hafta daha fazla çalışmamız gerekiyor." açıklaması yaptı.

"Chiesa iyi bir oyuncu"

Cezalı olan Chiesa hakkında sözlerini tamamlayan Ribery, "Federico iyi bir oyuncu, ben onunla sürekli konuşuyorum ve o da gerçekten iyi bir dinleyici. O takım için çok önemli bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler