Franck Ribery'nin yeni adresi! Ünlü hocanın yardımcısı olacak

Özgür Koç
30.03.2024 - 13:59 | Son Güncellenme: 30.03.2024 - 14:08

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Salernitana'da teknik çalışma antrenörü olarak görev yapan Galatasaray'ın eski futbolcusu Franck Ribery'nin yeni adresi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Franck Ribery'nin yeni adresi! Ünlü hocanın yardımcısı olacak

AJANSSPOR - HABER

Kariyerinde Metz, Galatasaray, Marsilya, Bayern Münih ve Fiorentina'nın ardından forma giydiği Salernitana'da 2022'de futbolculuk kariyerini noktalayan Fransız yıldız Franck Ribery, Serie A ekibinde teknik çalışma antrenörü olarak görev yapmaya başlamıştı. Eski futbolcu için flaş bir iddia gündeme geldi.

Bayern'de Zinedine Zidane'nin yardımcısı olabilir

Bild'in haberine göre; Thomas Tuchel'in sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladığı Alman devi Bayern Münih'in hoca adayları arasına Fransız teknik direktör Zinedine Zidane'nin girdiği, Franck Ribery'nin de Zidane'nin yardımcısı olarak görev alabileceği ileri sürüldü.

SKY SPORTS: Adaylar De zerbi ve Nagelsmann

Öte yandan Sky Sports muhabiri Florian Plettenberg, Zinedine Zidane haberlerini yalanladı. Haberde Zidane-Ribery ikilisinin Bayern'in gündeminde olmadığı aktarıldı.

Haberin detayında, Alman devinin adaylarının Brighton'un hocası Roberto De Zerbi ve Alman Milli Takımı'nı çalıştıran Julian Nagelsmann olduğu dile getirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler