Frank de Boer'dan Ferdi Kadıoğlu'na yakın takip

11.10.2020 - 12:19 | Son Güncellenme: 11.10.2020 - 17:04

Ferdi Kadıoğlu son dakika haberleri... Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Frank de Boer, Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ediyor. İşte detaylar...

Frank de Boer'dan Ferdi Kadıoğlu'na yakın takip

AJANSSPOR-HABER

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Frank de Boer, U21 Milli Takım forması giyen Fenerbahçeli oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ediyor.

Yakın takipte

Skorer'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu Hollanda formasıyla milli arada parlarken, bu performansının yakın takip altına alındığı ortaya çıktı.

Ronald Koeman’ın apar topar Barcelona’nın başına geçmesinin ardından Hollanda A Milli Takımı’nın başına Frank de Boer getirildi.

Hayal kırıklığı yaşadı

Deneyimli teknik adam Portakallar’ın başında ilk maçına geçtiğimiz günlerde Meksika karşısında çıktı. Amsterdam’daki hazırlık karşılaşmasında gelen tek gollük yenilgiyle hayal kırıklığı yaşadı.

Kendi takımını yaratma çabasındaki Frank de Boer, bu karşılaşmada elindeki oyuncu grubunu tanımaya çalıştı. Bazı isimlerin performansından memnun kalırken, bazılarından ise memnun kalmadı.

 

A takıma alarak takviyeler yapması bekleniyor

Hollanda teknik direktörünün, genç milli futbolcuları önümüzdeki süreçte A takıma alarak takviyeler yapması bekleniyor. Bu yüzden genç milli takımların karşılaşmalarını dikkatli bir şekilde izleyerek futbolcu bakıyor.

Hollanda U21 Milli Takımı’nın dün Cebelitarık’ı farklı mağlup ettiği mücadele de bunların arasında yer aldı. Frank de Boer karşılaşmada, buradan A milli takıma gelebilecek olası oyuncuları dikkatle izledi.

Ferdi Kadıoğlu, De Boer’in takibindeki isimler arasındaydı

Karşılaşma da şık bir gol atan ve Hollanda genç milli takımının iyileri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu da De Boer’in takibindeki isimler arasındaydı. Sarı-lacivertli futbolcu maç boyunca başarılı bir oyun sergiledi.

Hollanda’nın tüm alt yaş kategorilerindeki milli takımlarda forma giyen Ferdi Kadıoğlu, A milli takım tercihiniyse henüz yapmadı. Hem Hollanda hem de Türkiye’de A milli seviyesinde oynama uygunluğu bulunan oyuncu ile ilgili Şenol Güneş şunları söylemişti:

"Ferdi’nin tereddütleri var"

“Biz Ferdi’ye davetimizi yaptık. Ancak Ferdi’nin tereddütleri var. Nerede oynayacağım, nasıl yapacağım şeklinde.”

Erwin Koeman’dan bilgi toplamıştı

Ronald Koeman da Barcelona’nın başına geçmeden önce oyuncunun durumunu takip ediyordu. Ferdi Kadıoğlu beğendiği genç isimler arasında olan Koeman, genç futbolcu ile ilgili özellikle Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapan kardeşi Erwin Koeman’dan bilgi toplamıştı.

Fenerbahçe’de geçen sezona damga vuran 21 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu sezonu 6 gol 5 asistle tamamlamıştı, bu sezon ise ligde 3 maçta forma giydi ancak skora katkı yapamadı.

 

Senin için hazırladığımız haberler