Fransa ekibi Etimesgutspor'un 18'lik yıldızını istedi!
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
SC Bastia, Etimesgutspor’un 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Serhat Akın Özdemir’i antrenmana davet etti.

- Haberin Kaynağı:
- Salim Manav
SALİM MANAV- AJANSSPOR ÖZEL
Fransa 2. Lig'de mücadele eden SC Bastia, Etimesgutspor'un genç oyuncunu antrenmana davet etti. İşte detaylar...
Davet resmi olarak gitti
Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; SC Bastia, Etimesgutspor’un 18 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Serhat Akın Özdemir’i antrenmana davet etti.
Kulüp başkanı transferde rol oynadı
Etimesgutspor Başkanı Ömer Alimogulları'nın yoğun çabası ile devre arası Transfer edilen Serhat Akın Özdemir için Sportif Direktör Emrah Yıldız, yetenek olarak Fenerbahçeli N'golo Kante'ye benzetiyor. Yıldız, genç oyuncunun sene sonunda ise Fransa ekibine transfer olacağını da düşündüğünü ifade etti.

Yıldızları anımsattı
Daha önce şampiyonluk yaşadığı Başakşehir Futbol Kulübü'nde şef scout olarak görev yapan Emrah Yıldız, PSG'de forma giyen Vitinha ve Kvaratskhelia'yı keşfettiğinde oyuncuların yaklaşık 18 yaşında olduğunu ve transfer edebilecek düzeyde görüşmeler yaptıklarını söyledi.
Süper Lig'den de teklifler var
Etimesgutspor'daki genç oyuncularından iki tanesine Süper Lig'den üç kulübün ilgi gösterdiğini belirten Yıldız, ayrıca iki oyuncuları için de 1. Lig ekiplerinden teklifler geldiğini ifade etti.




