Fransa'da çok gizli Valbuena zirvesi!

16.05.2017 - 08:45 | Son Güncellenme: 16.05.2017 - 08:45

Hasan Çetinkaya ve Ali Yıldırım Fransa’da Lyon ile pazarlık masasına oturdu. Valbuena'nın transferi için birkaç küçük pürüzün kaldığı ve her an bu transferin açıklanabileceği bildirildi

Önümüzdeki sezon şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olacak bir takım oluşturmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi belirlediği oyuncular için girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım ve menajer Hasan Çetinkaya'nın geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giderek O.Lyon'lu yöneticilerle Valbuena'nın transferini masaya yatırdıkları bildirildi. Valbuena'nın menajeriyle de görüşüldüğü ve Fransız yıldızın Fenerbahçe'ye prensipte 'evet' dediği bildirildi. Fenerbahçe'nin Valbuena'ya bonuşlarla birlikte 4 milyon Euro gibi bir rakam teklif ettiği belirtiliyor. Fenerbahçe yönetiminin O. Lyon yönetimi ile de transferde aşama kaydettiği gelen haberler arasında.

FENERBAHÇE'DEN LYON'A 3 MİLYON EURO
Sarı-lacivertli yönetimin 2018'de Lyon ile sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Valbuena için Fransız kulübüne 3 milyon Euro teklif ettiği Fransız kulubünün 4.5 milyon Euro istediği belirtiliyor. Ancak her iki kulübün orta noktayı bulmasının çok fazla zaman almayacağı ve Fenerbahçe'nin Valbuena'nın transferini haziran ayının ilk haftasında açıklayabileceği ifade ediliyor.. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler