Fransa'da ortalık karıştı, taraftar sahaya indi!

04.12.2019 - 11:33 | Son Güncellenme: 04.12.2019 - 11:35

Fransa'da ortalık karıştı, taraftar sahaya indi!

Bordeaux ile Nimes, Fransa Ligue 1'in 16. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Ev sahibi karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken maça taraftarın protestosu damga vurdu.

Topladığı 26 puanla 3. sırada bulunan Bordeaux'da taraftarla yönetim arasında büyük bir gerlim var. Ev sahibi ekibin taraftarları maçın henüz 10. dakikasında saha kenarına inerek kulüp sahiplerini ve yönetimi protesto etti. Hakem Clement Turpin iki takımı soyunma odasına davet ederken maç ancak 27 dakika sonra tekrar başlayabildi.

Taraftarların, "King Street ve onun iki kuklası Longuepee ve Thiodet'e karşıyız" pankartı açtığı görüldü. 

ABD'li iş adamı Joseph DaGrosa Kasım 2018'de King Street Capital Management ile birlikte kulübün çoğunluk hissesini satın almıştı. Ancak bu süreçte iki tarafın birçok anlaşmazlık yaşadığı kaydedildi.

Taraftarların hedefindeki diğer isimler ise kulüp başkanı Frederic Longuepee ile Pazarlama Stratejisi Direktörü Anthony Thiodet'ti. Bordeaux'nun geçen sezonun son 26 maçında sadece 6 galibiyet alabilmesi sonucu oklar bu ikiliye çevrilmişti.

Öte yandan maç gergin başlasa da Bordeaux, Nimes karşısında rahat bir galibiyet elde etti. 20 yaşındaki Josh Maya yaptığı hat-trick'le galibiyete damga vurdu. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler