Fransa Milli Takımı'nda 2022 Katar FIFA Dünya Kupası Öncesi Pogba Şoku

Akın Ungan
01.11.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 01.11.2022 - 13:45

Fransa Milli Takımı, Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi kötü haber aldı. N'Golo Kante'nin ardından Paul Pogba da kadroda yer almayacak.

Fransa Milli Takımı'nda 2022 Katar FIFA Dünya Kupası Öncesi Pogba Şoku

2022 Katar FIFA Dünya Kupası, 20 Kasım Pazar günü, Katar - Ekvador maçı ile başlayacak. Dev turnuvaya sayılı günler kala favori takımlardan Fransa, aldığı şok haberle sarsıldı. N'Golo Kante'nin ardından Paul Pogba'nın da kadroda yer alamayacağı belirtildi.

Sakatlığı nüksetti

Sakatlığı bulunan Paul Pogba, Manchester United'tan ayrılarak geri döndüğü Juventus'ta henüz forma yüzü görmedi. Yıldız oyuncu, Eylül ayında sağ dizinden geçirdiği ameliyatın ardından Serie A ekibi ile antrenmanlara başlamıştı. Ama sakatlık tekrarladı. Pogba'nın bu nedenle Dünya Kupası'nı kaçıracağı kaydedildi.

Menajeri açıklama yaptı

Konu hakkında açıklama yapan Pogba'nın menajeri Rafaela Pimenta, "Dün ve bugün yapılan tıbbi muayenelerden sonucunda, Paul Pogba'nın ameliyattan sonra daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu açıklamak son derece acı verici. Bu nedenle Paul, Katar'da Fransa takımının bir parçası olamaz." ifadelerini kullandı.

Pogba'nın partneri de kötü haber verdi

Fransa Milli Takımı, Pogba ile beraber bir başka yıldızı N'Golo Kante'den de kötü haber aldı. Sakatlığı bulunan Kante'nin Dünya Kupası kadrosunda yer alamayacağı ifade edildi. Orta sahadaki iki yıldızından da yoksun olan Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın nasıl bir kadro ile mücadele edeceği merak konusu oldu.

İlgini Çekebilir
3 büyüklerin kazandığı haftada rekor
Habere Git

Son şampiyonun kadrosu 10 gün sonra açıklanacak

Son olarak 2018 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyon olmayı başaran Fransa, D Grubu'nda Avustralya, Danimarka ve Tunus ile mücadele edecek. Kadro ise 10 gün sonra açıklanacak.

Senin için hazırladığımız haberler