Fransa Cumhurbaşkanlı Seçimleri'nde Karim Benzema sürprizi!

13.04.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 12:17

Real Madrid forması giyen dünyaca ünlü golcü Karim Benzema, Fransa'da gündemin 1 numaralı konusu oldu ancak bu kez attığı gollerle değil. İşte detaylar...

Fransa Cumhurbaşkanlı Seçimleri'nde Karim Benzema sürprizi!

Bu sezon Real Madrid formasıyla hem La Liga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Fransız futbolcu Karim Benzema, ülkesi Fransa'da en sevilen kişiler arasında yer alıyor.

Son olarak Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea karşısında uzatma dakikalarında attığı golle Real Madrid'i yarı finale taşıyan isim olan 34 yaşındaki futbolcunun Fransa'daki popülerliği futbolun dışına da taştı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Benzema'ya oy

12 adayın yarıştığı Fransa Cumhurbaşkanlığı seçiminde Karim Benzema sürprizi yaşandı. Bir vatandaş seçimde Fransız futbolcuya oy verdi. Bir seçmen Karim Benzema'nın adının yazılı olduğu kağıdı oy pusulası zarfının içine koydu ve görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgini Çekebilir
Benzema'nın sağ eline taktığı bandajın sırrı ortaya çıktı
Habere Git

Performansı parmak ısıtıyor

Bu sezon kariyerinin en parlak dönemini yaşayan 34 yaşındaki golcü, La Liga'da sahaya çıktığı 27 maçta 14 gol ve 11 asistle oynarken, Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta 12 kez fileleri havalandırıp bir de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler