Beşiktaş'ın sağ beki Rosier Fransız basınında!

08.02.2021 - 10:42 | Son Güncellenme: 08.02.2021 - 10:48

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş forması giyen Valentin Rosier, Konyaspor maçında gol attı. Fransız basını, Rosier'in performansına kayıtsız kalmadı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın sağ beki Rosier Fransız basınında!

AJANSSPOR-HABER
 
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta forma giyen Valentin Rosier, Konyaspor maçında attığı golle takımına 3 puanı kazandıran isim oldu. Rosier'in performansı, Fransız basınında da yankı buldu. İşte detaylar...

Rosier, Fransız basınında haber oldu

Fransa'nın ünlü basın kuruluşlarından biri olan L'Equipe Gazetesi, siyah-beyazlı takımın sağ bek oyuncusu Rosier'in performansını sayfasına taşıdı. Haberde, futbolcunun attığı golün önemine dikkat çekildi.

Attığı golün önemine dikkat çektiler

Haberde; "Beşiktaş'ın Sporting'den kiraladığı Valentin Rosier, Beşiktaş'a Konyaspor karşısında galibiyeti getirdi. Eski Troyen futbolcusu N'Sakala'nın atılmasından sonra 10 kişi kalan takımını, Fenerbahçe ve Galatasaray ile aynı puana getirdi" ifadelerine yer verildi.

Rosier, Beşiktaş'ta kendini buldu

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye transferi sonrasında sağ beke nasıl bir etki edeceği soru işareti olarak görülen Rosier, 3 asist ve 2 gol kaydetti. Beşiktaş öncesi kariyerinde golü bulunmayan futbolcu, Beşiktaş'ta ilkleri yaşamış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler