Kylian Mbappe, PSG'de Kalıyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.05.2022 - 21:18 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 21:57

Son dakika transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından PSG forması giyen ve sezon sonu Real Madrid'e transfer olması gündemde olan Kylian Mbappe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Kylian Mbappe, PSG'de Kalıyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Sezon sonu Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve Real Madrid'e gideceği konuşulan Kylian Mbappe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

PSG ve Kylian Mbappe anlaştı

Le Parisien sitesinde yer alan habere göre; PSG ve Kylian Mbappe, yeni sözleşme imzalama konusunda prensip anlaşmasına vardı.

100 milyon Euro

Haberde, anlaşmaya göre Fransız yıldızın yıllık net 50 milyon Euro kazanacağı ve bonuslarla bu rakamın 100 milyon Euro'ya kadar ulaşacağı belirtildi. Sözleşmenin ise 2 yıl olacağı öğrenildi. 


Öte yandan, RMC Sport'ta yer alan habere göre; Kylian Mbappe'ye yakın kaynaklar, Fransız yıldızın PSG ile sözleşme yenilediği haberlerini reddediyor. Ayrıca, Mbappe İspanyol devi Real Madrid'in hala ilk seçeneği konumunda bulunuyor.

2017 yılında 120 milyon Euro bonservis bedeliyle PSG'ye transfer olan süper yıldız, bu sezon forma giydiği 43 maçta 35 gol ve 23 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler