Fransız basını duyurdu! Wilfried Zaha, Lyon'da da bildiğimiz gibi...

24.09.2024 - 14:52 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 15:03

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 ekibi Lyon'a kiraladığı Wilfried Zaha, Fransız basınında gündem olmayı sürdürüyor.

Fransız basını duyurdu! Wilfried Zaha, Lyon'da da bildiğimiz gibi...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Crystal Palace'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha'yı beklentilerin altında kalmasının ardından bu yaz transfer döneminde Fransız ekibi Lyon'a kiralamıştı.

Bir ay geçti, forma şansı bulamadı

31 yaşındaki futbolcu Fransız ekibine imza atmasının üzerinden yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hiçbir maçta forma şansı bulamadı.

"Antrenmanlarda kendisini zorlamıyor"

Fransız basınından L'Equipe Gazetesi, tecrübeli futbolcu için flaş bir iddiada bulundu. Wilfried Zaha'nın antrenmanlarda kendini fazla zorlamadığı ileri sürüldü.

Haberin detayında sezon başında kadro dışı bırakılan Jordan Veretout'un bile Zaha'dan sonra gelmesine rağmen 2 maçta şans bulduğu yazıldı.

Galatasaray'da da aynı konuyla gündeme gelmişti

Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray'da forma şansı bulamadığı dönemlerde antrenmanlardaki isteksiz tavırlarıyla gündeme gelmişti.

Pişman oldu iddiası

Öte yandan Zaha'nın Lyon'a transferinden dolayı pişman olduğu da ileri sürülmüştü. Doğup büyüdüğü İngiltere'ye dönmek için transfer görüşmelerinde bulunan ancak vergi yükümlülükleri nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Fildişi Sahilli oyuncunun ve ailesinin de İstanbul'da hayat şartlarını ve sosyal hayatlarını özlediği kaydedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler