Fransız basını, Lionel Messi'nin PSG'den kazanacağı ücreti açıkladı

Orhan Gülek
19.09.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 19.09.2021 - 16:53

Fransız basını, Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e transfer olan Lionel Messi'nin ne kadar kazanacağını yazdı.

Fransız basını, Lionel Messi'nin PSG'den kazanacağı ücreti açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Avrupa futbolunu sarsan Lionel Messi ve Barcelona ayrılığı, 2021'de futbolun en çok konuşulan konularından birisi oldu. Gözyaşlarıyla efsanesi olduğu kulübe veda eden Arjantinli yıldız, PSG'ye imza attı.

Barcelona, ne yaptıysa Messi'yi tutamadı

Yıllık oyuncu maaşlarının oldukça fazla olması nedeniyle La Liga'nın finansal yönetmeliklerine takılan Barcelona, Lionel Messi ile indirimli bir yeni sözleşme yapmayı denese de ayrılığın önü kesilemedi.

İspanyol devinden ayrılığı kesinleştikten sonra bir basın toplantısıyla taraftara veda eden Lionel Messi, gözyaşlarını tutamamış ve tüm dünyada gündem olmuştu.

 Messi, PSG'den yıllık 35 milyon Euro kazanacak

Paris Saint Germain'deki maaşı resmi olarak açıklanmasa da Lionel Messi'nin yıllık 35 milyon Euro kazandığı iddia ediliyor. Fransız deviyle 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan Lionel Messi, sözleşmesinin bittiği tarihlerde 37 yaşına basmış olacak.

3 yıllık sözleşmeden dev ücret alacak

L'Equipe gazetesi, Lionel Messi'nin kazancıyla ilgili verdiği haberde yıldız futbolcunun 3 yıllık sözleşmesini tamamlaması durumunda toplam 110 milyon euro civarında bir gelir elde edeceğini duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler