Fransız basını tahminlerini açıkladı: Filenin Sultanları, Paris'ten madalya ile dönecek

Aleyna Gürgen
24.07.2024 - 08:30 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 08:45

Fransız gazetesi L'Equipe, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda tüm branşlar için madalya alacak isim ve ülke tahminlerini açıkladı. İşte Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı için yapılan tahmin...

Fransız basını tahminlerini açıkladı: Filenin Sultanları, Paris'ten madalya ile dönecek

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları macerasına sayılı günler kala Fransız basınından ilgi çekici bir liste geldi. L'Equipe, olimpiyatlardaki tüm branşlar için madalya tahminlerini yayımladı.

Filenin Sultanları bronz madalya kazanacak

L'Equipe'in yayımladığı tahmin listesine göre Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan madalya ile dönecek. Tahmine göre Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, olimpiyatlarda bronz madalya alacak.

Kadın voleybolunda diğer madalyalar kimin?

Yayınlanan listede kadın voleybolu için birinci ve ikinci olacak ülkelerin de tahminleri yapıldı. Tahmine göre birinci sırada Brezilya, ikinci sırada ise İtalya var.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'den sakatlık açıklaması: Omzum...
Habere Git

Erkek voleybolunda madalyalar kime gidecek?

L'Equipe'in tahminlerine göre erkek voleybolunda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda altın madalyayı Fransa alacak. Polonya turnuvada ikini olurken üçüncü ise Japonya olacak.

Türkiye 10 madalya kazanacak

Fransız gazetesi tarafından yayınlanan tahmini listeye göre Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndan 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz ile toplamda 10 madalya kazanacak.

Senin için hazırladığımız haberler