Fransız basını yazdı! Marcelo'nun yeni adresi...

29.03.2020 - 15:48 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 15:52

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo kariyerine Lyon'da devam ediyor. Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili Fransız basını bir iddia ortaya attı. Marcelo, Beşiktaş'a mı dönüyor? Transferde son gelişmeler ve ayrıntılar...

Fransız basını yazdı! Marcelo'nun yeni adresi...

Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılarla ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Marcelo Guedes Beşiktaş'a mı dönecek? Transferde nasıl gelişmeler var? Detaylar haberimizde...

Marcelo yeniden Beşiktaş'ın gündeminde

Marcelo Guedes, siyah-beyazlı formayla geçirdiği 1 sezonda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olmuş ve şampiyonluğa da büyük katkı vermişti. Fransız basını, Lyon'un Marcelo'nun yeniden Beşiktaş'a dönmesine izin vereceği öne sürüldü. Brezilyalı futbolcu, Lyon'un kararını bekiyor.

Lyon ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

2021 sonunda sözleşmesi bittiğinde 34 yaşında olacak Brezilyalı stoperden son sezonunda para kazanmak isteyen Lyon'un, sezon sonunda da teklif gelirse değerlendireceğini iddia edildi.

Lyon taraftarları ile Marcelo arasında sıkıntılar var

Öte yandan Lyon taraftarları ile Marcelo arasındaki soğuk rüzgarlar dinmiş değil. Taraftarlar, futbolcu aleyhine paylaşımlar yaptı.

Sergen Yalçın'ın kararı transferde belirleyici olacak

Lyon yönetimi, Marcelo'nun ayrılmasına sıcak bakıyor. Fakat; transfer için sadece bu yeterli değil. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın vereceği karar da çok önemli.

Marcelo'nun eşi Türkiye ile bağlarını koparmadı

Bu arada Marcelo'nun eşi Tatiene Guedes Fransa'ya gittikleri günden beri Türkiye ile bağlarını koparmadı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Marcelo için sosyal medyadan 'Come To Beşiktaş' paylaşımları yapıyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler