Fransız Devi Kim Min-jae'nin Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.03.2023 - 12:45 | Son Güncellenme: 28.03.2023 - 12:59

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae'nin talipleri artmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Fransız Devi Kim Min-jae'nin Peşinde | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

27 Temmuz 2022 tarihinde Fenerbahçe'den 18.05 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalya Serie A ekibi Napoli'ye transfer olan Kim Min-jae'ye bir takım daha talip oldu. İşte detaylar...

Paris Saint-Germain, Kim Min-jae ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Napoli forması giyen ve ismi Tottenham, Roma ve Manchester United gibi takımlarla anılan Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min-jae'ye Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint-Germain de talip oldu.

Haberde, Sergio Ramos'un belirsizliği, Presnel Kimpenbe'nin de yaşadığı sakatlık nedeniyle Fransız ekibinin yaz transfer döneminde bir savunma oyuncusu alacağı ve bu oyuncunun da Kim Min-jae olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Brezilyalı sağ kanat!
Habere Git

Serbest kalma bedeli 65 milyon Euro

Başarılı savunma oyuncusunu ucuza bırakmak istemeyen Napoli kulübü ise, geçtiğimiz aylarda 40 milyon Euro olan serbest kalma bedelini 65 milyon Euro olarak güncellemişti. 

Napoli performansı

Napoli ile 35 maça çıkan, 2 gol ve 1 asist ile oynayan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fenerbahçe kariyeri

Öte yandan Kim Min-jae, Fenerbahçe kariyerinde 40 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aslan'a 80 milyon Euro'luk savunma! Görüşmeler başladı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler