Lyon, Kerem Aktürkoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
01.03.2022 - 12:08 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 12:21

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz, Fransa Ligi takımlarının transfer listesinde yer alıyor.

Lyon, Kerem Aktürkoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ı Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olimpik Lyon, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ve Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Rıdvan Yılmaz'a kancayı taktı.

Lyon, Kerem Akturkoğlu'nun peşinde

Get French Football News sitesinde yer alan habere göre; önümüzdeki sezon kadroda revizyona gitmeye hazırlanan Fransız ekibi Olimpik Lyon, yaz transfer döneminde Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Marsilya da ilgileniyor

Haberde, Lyon'un dışında Marsilya kulübünün de Kerem Aktürkoğlu ilgilendiği belirtildi. 

Rıdvan Yılmaz da gündemde

Ayrıca; Lyon, Kerem'in dışında Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Emerson Palmieri'nin yerine de Beşiktaş'tan sol bek oyuncu Rıdvan Yılmaz'ı düşünüyor. Fransız kulübünün transferde ilerleme kaydettiği öğrenildi. 

Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezonki performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Kerem Aktürkoğlu, bu sezon çıktığı 39 maçta 9 gol ve 9 asist kaydetti.

Rıdvan Yılmaz'ın performansı

Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar bulunan Rıdvan Yılmaz ise, bu sezon oynadığı 24 maçta 2 gol ve 3 asist ile oynadı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan Arda Turan açıklaması! Kadro dışı bırakıldı mı?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler