Olimpik Lyon ve Toulouse, Yusuf Sarı ile ilgileniyor!

İsa Kethüda
10.12.2023 - 20:24 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 22:05

Transfer haberleri. Fransa Ligi takımlarından Olimpik Lyon ve Toulouse, Adana Demirspor forması giyen milli futbolcu Yusuf Sarı'yı kadrosuna katmak istiyor.

Olimpik Lyon ve Toulouse, Yusuf Sarı ile ilgileniyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen milli futbolcu Yusuf Sarı için Fransız basını flaş bir iddia ortaya attı.

Lyon ve Toulouse, Yusuf Sarı ile ilgileniyor

Fabrice Hawkins'in iddiasına göre; Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olimpik Lyon ve Toulouse, Mavi Şimşekler'den Yusuf Sarı ile ilgileniyor.

Adana Demirspor'da maaş krizi

Haberde, Adana Demirspor Kulübü'nün oyuncuların sezon başından bu yana maaşlarını ödemekte zorluk çektiği ve Yusuf Sarı gibi birçok oyuncunun da bu yüzden ayrılmak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Flaş | Fenerbahçe'den Atilla Karaoğlan hamlesi!
Habere Git

Ocak ayında teklif

Bunu fırsat bilen Lyon ve Toulouse kulübünün ocak ayında milli futbolcu için teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi. Özellikle Lyon'un bu transferde ısrarcı olduğu ve 5 milyon Euro'luk bir teklif yapmak istediği iddia edildi. 

Bu sezonki performansı

Adana Demirspor'da gösterdiği müthiş performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Fransa'ya yabancı değil

Fransa'ya yabancı olmayan Yusuf Sarı; Marsiya B, Marsilya, Clermont Foot takımlarının da formalarını giymişti. 

İlgini Çekebilir
VİDEO | Taraftar hayatını kaybetti, maç ertelendi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler