Fransızlar duyurdu! Fenerbahçe, ManU'nun yıldız oyuncusunu transfer ediyor

Orhan Gülek
23.07.2024 - 15:21 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 00:11

Transfer haberleri... Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Casemiro'yu gündemine aldı. İşte tüm detaylar...

Fransızlar duyurdu! Fenerbahçe, ManU'nun yıldız oyuncusunu transfer ediyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Jose Mourinho'nun ısrarla istediği golcü oyuncu En-Nesyri ile anlaşmaya varan sarı-lacivertli yönetim, transferde durmak bilmiyor. Fenerbahçe, şimdi de Manchester United'ın yıldız oyuncusu Casemiro'yu gündemine aldı.

Fenerbahçe, beş transferi bitirdi

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıran gelişmeleri yaşanıyor. Transferin hızlı takımlarından olan sarı-lacivertliler, şu ana kadar beş ismi renklerine bağladı.

Fransız basını, Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu

Fred'in yanına takviye yapacak olan sarı-lacivertlilerin listesinde Sander Berge, Ibrahima Konate ve Mateo Kovacic gibi isimler yer alıyordu. Fransız basını, Fenerbahçe'nin talip olduğu dünya yıldızını açıkladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin uçağı transfer için havalandı! Yıldız futbolcuyu alıp gelecek...
Habere Git

Kanarya'dan Casemiro'ya transfer kancası

Sport.fr'de yer alan habere göre; Sarı-lacivertliler, Manchester United forması giyen Casemiro'nun durumunu takip ediyor ve renklerine bağlamak istiyor.

Casemiro'nun performansı

Casemiro geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla 32 maça çıktı. Brezilyalı orta saha oyuncusu, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

32 yaşındaki futbolcunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler