Beşiktaş, Nabil Bentaleb'i Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
31.01.2023 - 12:00 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 12:14

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fransa Ligi'nde Angers forması giyen Cezayirli oyuncu Nabil Bentaleb'i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Nabil Bentaleb'i Transfer Listesine Aldı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Transfer döneminde Wout Weghorst'un takımdan ayrılmasıyla birlikte eski oyuncusu Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katan Beşiktaş, transfer çalışamalarına ara vermeden devam ediyor.

Beşiktaş, Nabil Bentaleb ile ilgileniyor

Fransız yayın organı Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; siyah-beyazlı takım, Ligue 1 takımlarından Angers forması giyen Nabil Bentaleb ile ilgilendiği belirtildi.

Haberde, 24 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusunun başka kulüplerden de teklif beklediği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal 'Gümrük'ten geçiş vizesi arıyor!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Bentaleb, bu sezon forma giydiği 18 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Cezayir Milli Takımı'nın da formasını 36 kez giyen ve 5 gol kaydeden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce Tottenham, Schalke ve Newcastle United gibi takımlarda da oynadı.

5 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre Nabil Bentaleb'in güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. Cezayirli oyuncu için şu ana kadar en yüksek ödenen bonservis ücreti 19 milyon Euro. Schalke, 2017 yılında Tottenham'dan oyuncuyu transfer ettiğinde bu ücreti ödemişti. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler