Fransızlar PSG'nin transferde Kurzawa kararını duyurdu! Galatasaray...

19.07.2021 - 11:00 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 11:03

Galatasaray'ın transfer listesindeki Layvin Kurzawa ile ilgili son durumu Fransızlar yazdı. Kurzawa Galatasaray'a mı geliyor? İşte gelişme ve detaylar.

Fransızlar PSG'nin transferde Kurzawa kararını duyurdu! Galatasaray...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray, Marcelo Saracchi ile yola devam etmemişti. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen isimlerden biri de Layvin Kurzawa oldu. Kurzawa'nın Galatasaray'a transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Detaylar haberde...

PSG, Kurzawa'nın ayrılmasına olumlu bakıyor

RMC Sport'un haberine göre; Fransız ekibi Paris Saint Germain Kurzawa'nın takımdan ayrılmasına olumlu yaklaşıyor.

Oyuncunun ikna edilmesi kaldı

Juan Bernat'ın yedeği durumunda olan futbolcunun sözleşmesi devam etse de Galatasaray'ın devreye girmesiyle oyuncunun gitmesine PSG yeşil ışık ykatı ve geriye oyuncunun ikna edilmesi kaldı. 

Galatasaray'ın planı

Habere göre; Galatasaray futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Polonya asıllı Kurzawa, Fransa Milli Takımı'nın formasını 14 kez giymişti.

Geçen sezonki performansı

Layvin Kurzawa geçen sezon PSG'de toplam 28 maçta 1878 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asist üretti. Futbolcu daha önce Monaco takımının da formasını terletmişti. 

Burak Elmas ne demişti?

Birçok oyuncuyla temas halinde olduklarını ifade eden Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Kurzawa konusunda da konuşmuştu. Elmas, "Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. Paris Saint-Germain ile emas halindeyiz" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler