Fred, Fenerbahçe'de kalmak için dudak uçuklatan teklifi reddetti

27.08.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 11:53

Fenerbahçe'de Lugano ile İstanbul'da oynanan rövanş maçında yaşadığı sakatlıktan Çaykur Rizespor karşısında hat-trick yaparak dönen Fred'in sarı lacivertli takımda kalmak için dev teklifi reddettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fred, Fenerbahçe'de kalmak için dudak uçuklatan teklifi reddetti

Geçtiğimiz sezon forma giyemediği maçlarda sıkıntı çeken Fenerbahçe'nin imdadına yetişen Fred, bu dönem de Çaykur Rizespor deplasmanında takımının kurtarıcısı oldu.

Bir hafta erken döndü

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Lugano rövanşında sakatlık yaşayan Brezilyalı futbolcu, büyük fedakârlık örneği göstererek sahalara bir hafta erken döndü.

Dev teklifi reddetti

Rize'de yaptığı hat-trick ile 5-0'lık galibiyetin mimarı olan 31 yaşındaki oyuncunun, yaz aylarında önemli bir transfer teklifini elinin tersiyle ittiği ortaya çıktı.

Yıllık 10 milyon Euro'yu geri çevirdi

Sabah'ta yer alan habere göre İstanbul'da yaşamaktan ve Fenerbahçe'de forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu bildiren Fred, "Jose Mourinho ile birlikte devam etmek istiyorum. Burada huzurum yerinde" diyerek Suudi Arabistan'dan gelen 3 yıl için toplamda 30 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

Sambacı, Fenerbahçe'de senede 5 milyon Euro maaş alırken sözleşmesi 2027 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler