Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Sonrası Fred'den Dikkat Çekici Açıklamalar

17.09.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 17.09.2023 - 21:37

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maç sonu Fred değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe-Antalyaspor Maçı Sonrası Fred'den Dikkat Çekici Açıklamalar

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, sahasında Bitexen Antalyaspor'u ağırladı. Mücadele, 3-2 Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 

Fenerbahçe'nin gollerini Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski kaydederken, Bitexen Antalyaspor'un golleri ise Buksa'dan geldi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Fred açıklamalarda bulundu.

"Bizim için savaşmak önemliydi"

Maçta hatalar yaptıklarını ifade eden Fred, "Takımımın göstermiş olduğu performanstan dolayı çok mutluyum. Zor bir maç oldu. Rakibimiz kaliteliydi. Maç içerisinde geri düştük ama dönmesini bildik. Hatalar yaptık, bunları düzelteceğiz. Bizim için savaşmak önemliydi. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

"10 maçlık iyi bir başlangıç yaptık"

Fenerbahçe'ye karşı her rakip kazanmak istediğini ifade eden Fred, "Bizim adım adım gitmemiz gerekiyor. 10 maçlık iyi bir başlangıç yaptık. Her maçın farklı bir hikayesi var. Fenerbahçe'ye karşı her rakip kazanmak istiyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Doğru yoldayız. Ancak, kazanmaya ve her maçı kazanmak için savaşmaya devam etmemiz gerekiyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: Saf mutluluk
Habere Git

"Yolumuza devam etmek istiyoruz"

Takımda herkesin elinden geleni yaptığını dile getiren Fred, "Takımda yer alan her oyuncunun forma için savaşması gerekiyor. Kim oynarsa oynasın takıma yardım etmek istiyor. Biz kazanmaya devam etmek istiyoruz. 10 maç kazandık, bunun için mutluyuz ama takımca çok çalışarak yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler