Fenerbahçeli Fred, Galatasaray ile oynayacakları derbiyi değerlendirdi

20.09.2024 - 00:20 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 00:35

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Fred, Galatasaray ile oynanacak olan derbi mücadelesinden önce önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli Fred, Galatasaray ile oynayacakları derbiyi değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin formasını terleten başarılı orta saha Fred, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Vole'ye özel açıklamalarda bulundu.

"Geçen sene haksız bir şekilde derbide oynayamadım"

Geçen sezon Kayserispor deplasmanın son dakikasında gördüğü kırmız kart ile Galatasaray'a karşı oynanan iç saha maçında forma giyemeyen Fred: "Kadıköy’deki ilk Galatasaray derbi maçıma çıkacağım. Geçen seneki mücadeleden önce haksız bir şekilde oyundan atılmıştım. Çok şükür şu an buradayım herhangi bir sakatlığım yok. Her şey iyi gidiyor benim için. Galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız.

Galatasaray'ı biliyoruz

Galatasaray çok iyi bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Gerçekten çok çekişmeli bir maç olacak, bunu biliyoruz. Bizler bunun için hazırız. Gayet rahat bir şekilde maçı bekliyoruz. Galatasaray’ın nasıl oynadığına çalışıyoruz. Onların nasıl bir tekniğe sahip olduğunu neler yaptığını biliyoruz. Umarım bu güzel mücadeleden galip çıkan taraf biz oluruz.

Küçük detaylar belirleyici olur

Bu tarz maçlarda küçük detayların belirleyici olduğunu düşünüyorum. Konsantrasyon bu maçın belirleyici anahtarı olacaktır. Daha konsantre olan, daha hırslı olan taraf kazanacak diye düşünüyorum. Umarım o tarafta biz oluruz.

Brezilya müzikleri beni motive ediyor

Maçlara giderken soyunma odasında müzik dinlemeyi seviyorum. Benim daha konsantre olmamı sağlıyor. Genellikle Brezilya müzikleri dinliyorum. O müzikleri dinlediğim zaman daha konsantre oluyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler