Fred geçen sene yaşadığı sakatlıkların sebebini açıkladı!

20.09.2024 - 01:12 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 01:21

Geçen sezon Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olarak başarılı bir performans ortaya koyan Fred, yaşadığı sakatlıkların sebebini açıkladı...

Fred geçen sene yaşadığı sakatlıkların sebebini açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçeli Fred, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a karşı oynanacak olan derbi mücadelesi öncesinde Vole'ye açıklamalarda bulundu.

"Önemli olan takımın galip gelmesi"

Geçen sezon oynanan Galatasaray maçında İsmail Kartal ile anlaşmazlık yaşadığı iddilarını cevaplayan Fred: "Her teknik direktörün kendi fikirleri oluyor. Günün sonunda herkes kazanmak istiyor. Farklı bir fikirde olabiliyorsunuz. Ben konuşmayı severim. Saha içerisinde takım arkadaşlarımla da konuşmayı severim. Teknik direktörün dediğine zaman zaman katılmam ama sahada uygularım ve tabii ki saygı duyarım. Başka zaman hocama bir fikrimi söylediğimde o benim dediğime katılmaz. Günün sonunda önemli olan takımın galip gelmesi.

Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum

Oynadığımız bazı sahalardaki zeminler çok iyi değil ama genel olarak değerlendirmem gerekirse Türk futbolunun geliştiğini düşünüyorum. Çok büyük oyuncular geliyor buraya. Ben Fenerbahçe’de olmaktan dolayı mutluyum. Uzun yıllar burada olmak istiyorum.

Buraya ilk geldiğimde özel antrenörümü getiremedim

Daha önce çok az sakatlık yaşayan bir futbol futbolcuydum. O dönemlerde saha dışında çalıştığım özel bir antrenörüm vardı. Buraya ilk geldiğimde altı ayda kendisini buraya getiremedim. Geçen sene fazla sakatlık yaşamam da bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sonrasında antrenörümü buraya getirdim ve işler benim için daha iyi gitti diyebilirim. Bu sezon çok şükür ki iyiyim yüzde yüzümü verebiliyorum. Umarım bu şekilde devam eder ve her maçta oynarım.

Olympiakos maçında oyundan çıkmasaydım veya Lille maçında sahada olsaydım turu geçer miydik bilmiyorum ama elimden gelen her şeyi yapardım.

Tekrardan Brezilya Milli Takımı'nda oynamak isterim

Bizler her zaman ülkemizi temsil edip milli takımda oynamayı isteriz. Milli takımda benim pozisyonumda çok iyi oyuncular var. Ben işimi yapmaya devam edeceğim. Bu sene iyi başladığımı düşünüyorum. Şükürler olsun ki yüzde yüzüm şu anda. Tekrardan fırsat gelirse ben de milli takımda oynayıp ülkemi temsil etmekten mutlu olurum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler