Fred, Lille maçında oynayacak mı? Jose Mourinho açıkladı

30.07.2024 - 23:11 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 23:21

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano'ya karşı oynanan Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında sakatlanan Fred'in durumu hakkında konuştu.

Fred, Lille maçında oynayacak mı? Jose Mourinho açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre'nin Lugano takımıyla karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, mücadeleden Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski'nin golleriyle 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Rakip Lille

Lugano'yu elemeyi başaran Fenerbahçe, böylece adını Şampiyonlar Ligi 3. eleme turuna yazdırdı ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in rakibi oldu.

Fred'den üzücü haber

Fenerbahçe'ye Lugano karşısında tek kötü haber ise Brezilyalı yıldızı Fred'den geldi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, karşılaşmanın 31'inci dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Lille maçında oynayacak mı?

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundan Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, henüz kesin olmasa da Fred'in Lille karşısında forma giyemeyeceğini ifade etti.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bugün ilk sakatlığımızı yaşadık. Daha önce başımıza gelmemişti. Fred bir problem yaşadı. Ne kadar ayrı kalacak henüz bilmiyoruz ama tahminimce Fred önümüzdeki turda olmayacak"

Senin için hazırladığımız haberler