Fred: "Mourinho'yu reddedemedim"

22.10.2024 - 13:08 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 13:20

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, Avrupa Ligi'ndeki Manchester United maçı öncesi UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fred: "Mourinho'yu reddedemedim"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3. hafta maçında sahasında Manchester United'ı konuk edecek. Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma öncesi Sarı-Lacivertli takımın yıldızı Fred, UEFA TV'ye konuştu. Fred, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"Ona çok minnettarım"

Jose Mourinho'ya minnettar olduğunu kaydeden Fred, "Mourinho'nun kalitesinden bahsetmeme gerek yok, herkes onu ve kazandığı şampiyonlukları biliyor. Harika bir teknik direktör ve ona çok minnettarım" dedi.

"Mourinho'yu reddedemedim"

Mourinho'nun Manchester United'ı çalıştırdığı dönemde kendisini istediğini belirten Fred, "Beni Manchester United'a getiren kilit insanlardan biriydi. Shakhtar'dayken beni aradı ve United'a gitmemi istediğini söyledi ve Jose Mourinho'nun aramasından sonra bunu reddedemedim" dedi.

Sözlerine devam eden Brezilyalı oyuncu, "Ve şimdi, ben Fenerbahçe'deyim ve o yine burada, yani tekrar bir aradayız. Onunla çalışmaktan çok mutluyum ve minnettarım. O, teknik kadroya ve oyunculara çok şey katan harika ve saygı duyulan bir insan" şeklinde konuştu.

"Şampiyonluk için geldi"

Fred, Süper Lig şampiyonluğu hakkında, "Birçok şampiyonluk kazanmak istiyoruz ve o da bunun için geldi; tablonun zirvesine ulaşmamıza, Avrupa şampiyonluğu için savaşmamıza yardım etmek için ve eminim ki birlikte burada iyi bir iş çıkaracağız" diyerek açıklamalarını noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler