Fred'den Kayserispor maçı sonrası flaş paylaşım

İsa Kethüda
20.12.2023 - 21:15 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 21:18

Son dakika haberleri. Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor deplasmanında kırmızı kart gören Brezilyalı yıldız Fred, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Fred'den Kayserispor maçı sonrası flaş paylaşım

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Cengiz Ünder ve Batshuayi'nin (3) golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Fred uzatma dakikasında kırmızı kart gördü

Müsabakanın uzatma dakikalarında duran top kazanan ev sahibinde atış öncesi hakeme itirazda bulunan Fred, sarı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük ile konuşmasını sürdüren Fred bu kez doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

"Herkes bize karşı olsa da evimize 3 puanla dönüyoruz"

Maç sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Fred, "Herkes bize karşı olsa da evimize 3 puanla dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Derbi öncesi büyük şok! Fenerbahçe'de iki oyuncu cezalı
Habere Git

Mert Hakan Yandaş da kızardı

Öte yandan ev sahibinde Gökhan Sazdağı'nın 90+10. dakikada kullandığı serbest vuruşta top üstten dışarı giderken, hakem Küçük Mert Hakan Yandaş'a ikinci sarı kartını gösterdi ve kırmızı kartla saha dışına gönderdi. Böylece Fred'in ardından Mert Hakan Yandaş da Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Bu sezonki 4. kırmızı kart

Sarı-lacivertlilerde bu sezon İsmail Yüksek, MKE Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarında kırmızı kart gördü. Kayserispor mücadelesinde de Fred ile Mert Hakan Yandaş, kırmızı kart görürken Fenerbahçe'nin ligde bu sezon gördüğü kırmızı kart sayısı 4'e çıktı.

İlgini Çekebilir
Fred Süper Kupa maçında oynayabilecek mi?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler