Fred'den transfer itirafı! Galatasaray...

28.08.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 16:59

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fred, Galatasaray teklifi hakkında da konuştu.

Fred'den transfer itirafı! Galatasaray...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred, Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Farklı ülkelerden başka takımların da ilgisi vardı"

Sarı-Lacivertli takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Fred, "Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum. Güzel bir ülkedeyim, her şey iyi gidiyor. Farklı ülkelerden başka takımların da ilgisi vardı. Fenerbahçe bana hedeflerini anlatınca buraya gelmek istedim.

"Projeler, hedefler çok hoşuma gitti"

Projeler, hedefler çok hoşuma gitti. Ciddi şekilde yaklaştılar. Taraftarlarımız da gelme sebeplerimden biriydi. Çok mutluyum Fenerbahçe'ye geldiğim için. 

İlgini Çekebilir
Çebi, yıldız oyuncu için 10 milyon Euro istedi!
Habere Git

Taraftarlarımız, evimizdeki maçlarda harika atmosferler yaratıyorlar. Bu çok hoşuma gitti. Umarım sezon boyu böyle devam eder.

"Atmış olduğum gol iptal edildi"

Atmış olduğum gol iptal edildi ama güzel bir gol oldu. O gol sayılsaydı benim için harika bir başlangıç olurdu. Ancak, önemli olan benim gol atmam değil o maçtan galip ayrılmış olmamız. Zor bir maçtı. Rakibimiz çok iyi savunma yaptı. 

"90 dakika oynamak istememe rağmen mümkün değildi"

Onlar da kazanmayı çok istediler. Biz takım olarak iyi oynadık ve istediğimiz galibiyeti aldık. O maçta henüz maç ritmim yoktu. 90 dakika oynamak istememe rağmen mümkün değildi. Yavaş yavaş maç ritmimi bulacağım ve yüzde 100'e ulaşacağım" dedi.

İlgini Çekebilir
Larkin ve Wilbekin'e yerli statüsü tehlikesi
Habere Git

Fred'den Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın teklifi sorusuna da yanıt veren Fred, "İlgilenen başka kulüpler de vardı, süreci menajerim yürüttü. Menajerim üzerinden bazı teklifler vardı. Kaç kere aradıklarını bilmiyorum ama teklif olduğu doğru. Ben bu büyük kulübe gelmeyi tercih ettim" şeklinde konuştu.

"Kupalar kazanmak istiyorum"

Fred açıklamalarına şöyle devam etti:

Alex, Roberto Carlos, Deivid gibi birçok Brezilyalı bu kulüpte oynadılar, isimlerini tarihe yazdırdılar. Ben de bunu çok istiyorum. Fenerbahçe tarihinde önemli bir oyuncu olmak ve kupalar kazanmak istiyorum. Konferans Ligi'nide kazanmak istiyoruz.

"30 yaşımda olmama rağmen çok hırslıyım"

Fenerbahçe'ye transfer sürecim Mario Branco ile başladı. Menajerimle iletişime geçti. Daha sonra kendisiyle konuşmaya başladık. Buraya gelmemdeki en önemli sebep, kulübün hedeflerini bana anlatmalarıydı. Okan da Manchester'a geldi, ikisiyle uzun uzun konuşma fırsatım oldu. Onlar bu sezon kupalar kazanmak için güçlü takım kuracaklarını söylediler. Ben de 30 yaşımda olmama rağmen çok hırslıyım.

"Ben gol atarsam 'Samba' çalsın isterim"

Ben gol atarsam 'Samba' çalsın isterim ama benim için önemli olan şey, çalan müzik değil takımın kazanması. Uzun yıllardır Fenerbahçe şampiyon olamıyor, bunun öneminin farkındayız. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

"Altay, Manchester United'da çok mutlu olacak"

Yeni kaleci Livakovic ve Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için de Brezilyalı oyuncu, "Livakovic çok iyi bir kaleci. Takımımıza yardım etmeye geldi. Hepimiz takıma sağlamak için çalışıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım tarih yazabilecek kapasitede" dedi. 

Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'a semt önerilerinde bulunduğunu kaydeden Fred, "Kendisine giderken iyi şanslar diledim. Büyük bir takıma gidiyor. Yaşayabileceği bazı semt önerilerinde bulundum. Çok fazla yağmur yağdığını söyledim. Altay, Manchester United'da çok mutlu olacak" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler