Fred'in alternatifi İtalya’dan! Fenerbahçe'den flaş hamle!

03.08.2024 - 17:39 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 17:48

Transfer haberleri... Fenerbahçe, Lugano karşılaşmasında yıldız futbolcusu Fred'in sakatlığıyla sarsılmıştı. Kanarya, Brezilyalı orta sahanın alternatifini ise İtalya'da buldu.

Fred'in alternatifi İtalya’dan! Fenerbahçe'den flaş hamle!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertlilerde planlar değişti. Fred'in sakatlığı sonrası yönetim, orta saha ya bir takviye yapmak için düğmeye bastı.

Fenerbahçe'den Kacper Urbanski'ye transfer kancası

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen sarı-lacivertliler, transfer listesini bu ölçüde şekillendiriyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda ilerleyen Kanarya, Bologna forması giyen Kacper Urbanski'yi gündemine aldı.

Fenerbahçe, Urbanski için girişimlere başladı

19 yaşındaki oyuncunun transferi için İtalyan ekibiyle transfer görüşmelerine başlayan Fenerbahçe, uygun bonservis bedeliyle transferi sonuçlandırmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Mourinho neşteri vurdu! İşte Fenerbahçe'nin Lille maçı kadrosu
Habere Git

Urbanski çok yönlü orta saha

1.83 boyundaki Urbanski merkez orta saha hattının yanı sıra, ön libero ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Kacper Urbanski'nin piyasa değeri 7 milyon Euro. 2004 doğumlu oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki sezon son eriyor.

Urbanski'nin performansı

Genç futbolcu geçtiğimiz sezon Bologna formasıyla 25 maçta görev aldı. Polonyalı futbolcu, bu maçlarda takımı adına gol kaydedemezken, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler