Freiburg-Olympiakos: 5-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

İsa Kethüda
30.11.2023 - 23:23 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 23:26

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta maçında Alman temsilcisi Feiburg sahasında karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos'u farklı mağlup etmeyi başardı. Detaylar.

Freiburg-Olympiakos: 5-0 (Maç sonucu-yazılı özet)

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta maçında Feiburg sahasında Olympiakos ile karşılaştı. Mücadele Freiburg'un 5-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gregoritsch'tan hat-trick

Freiburg - Olympiakos mücadelesinde Gregoritsch damgasını vurdu. Gregoritsch maçın 3, 8 ve 36. dakikalarında bulduğu gollerle takımını 3-0 öne geçirdi. 4. golde ise Sildillia'ya asist yaptı.

Sildillia, Freiburg'u Olympiakos karşısında 4-0 öne geçiren golü kaydetti. Fransız oyuncu, Gregoritsch pasında düzgün bir vuruş yaparak takımının 4. golünü kaydetti.

Son sözü Ritsu Doan söyledi 

Freiburg, Olympiakos karşısında 5. golü Ritsu Doan ile buldu. Doan, kale alanı önünde boşta kalan topa düzgün bir vuruş yaptı ve skoru 5-0'a getirdi.

Freiburg, Avrupa Kupaları'nda üç maçtır kaybetmiyor 

Alman ekibi Freiburg, Avrupa Kupaları'nda oynadığı son üç karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Siyah-Beyazlılar, Tsc Backa maçlarını 1-3 ve 5-0'lık skorlarla yenerken,  Olympiakos maçından da 5-0'lık skorla ayrıldı.

Freiburg gruptan çıkmayı garantiledi 

Alman ekibi Freiburg, UEFA Avrupa Ligi son hafta maçları öncesinde gruptan çıkmayı garantiledi. Freiburg 5 hafta sonunda grupta 12 puan topladı.

Olympiakos 3. sırada

Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçları sonunda topladığı 4 puanla grupta 3. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler