Frey kendini aştı, takımı küme düştü

11.05.2021 - 11:14 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 15:26

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen golcü futbolcu Michael Frey'in Belçika'da kiralık oynadığı takım küme düştü. Peki Frey nasıl bir performans sergiledi? İşte yanıtı..

Frey kendini aştı, takımı küme düştü

Fenerbahçe’den sezon başında Belçika Jupiler Ligi ekibi Waasland-Beveren’e kiralanan Michael Frey’in takımı küme düştü. Detaylar haberde... 

Beveren lige tutunamadı

34 maçlık normal sezonda 31 puan toplayan Waasland-Beveren averajla 17. sırada yer alırken, ligde gerçekleşen format gereği 1B Pro Lig'i 2. sırada bitiren Seraing ile play-out maçları oynadı.

Seraing'in sahasında oynanan ilk maç 1-1 sona ererken, ikinci maçta Waasland-Beveren 5-2 kaybederek, Mouscron’dan sonra Jupiler Lige veda eden ikinci takım oldu.

Frey başarılı bir performans sergiledi

İsviçreli futbolcu Michael Frey, bu sezon tüm kulvarlarda Beveren formasıyla 32 maçta 17 gol, 4 asistlik performans gösterdi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sürüyor

Michael Frey'in Fenerbahçe ile 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertliler, daha önce de Alman ekibi Nürnberg'e futbolcuyu kiralamıştı. Frey'i Fenerbahçe kadroda düşünmüyor.

İlk açıklama: İnandık ama olmadı

Frey küme düşmeleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Futbolcu, "Waasland-Beveren ile küme düştüğümüz için çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Sonuna kadar inandık ancak olmadı" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler