Frey transferinde sıcak gelişme

03.03.2020 - 15:37 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 12:41

Frey transferinde sıcak gelişme

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'e kiraladığı Michael Frey'in geleceği hakkında açıklamalar geldi. Sportif direktör Robert Palikuca, 25 yaşındaki forvetin transferiyle ilgili görüş bildirdi.

Nürnberg formasıyla başarılı bir sezon geçiren Frey, Alman basınına yaptığı açıklamada takımdan kalmak istediğinin sinyalini verirken; Palikuca da durumu değerlendirdi.

Frey, "Taraftarlar, çalışanlar ve oyuncular tarafından kabullenilmiş hissediyorum, böylece her gün antrenmana gitmeyi seviyorum. Şu zamana kadar burada olmaya yüzde yüz değdi. Kesinlikle doğru bir adımdı, burada inanılmaz mutluyum." diyerek Nürnberg'de kalmaya yeşil ışık yaktı.

Sportif direktör Palikuca ise İsviçreli forvetin transferi ile ilgili, "Fenerbahçe, oyuncu ve menajeri ile görüştükten sonra ancak bir değerlendirme yapabilirim. Buna rağmen, Frey ile ilgilenen tek kulüp olmadığımızı biliyoruz." dedi.

Bu sezon Nürnberg ile 20 maça çıkan 25 yaşındaki Frey, 4 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Kupada da 1 maç yapan Frey, 1 gol kaydetti.

Frey'in Nürnberg'deki kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2020'de, Fenerbahçe'deki sözleşmesi ise 2022'de sona eriyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler