Frutti Ekstra Bursaspor iddialı: "Lige renk gelecek..."

17.10.2019 - 02:12 | Son Güncellenme: 17.10.2019 - 02:12

Ligin 3. haftasında Bursa’da gerçekleşecek önemli maç öncesinde taraftarlarıyla ve basınla sponsorluk haberini paylaşmak üzere bir lansman organizasyonunda biraraya gelen “Frutti Extra Bursaspor” yöneticileri ve Uludağ İçecek Türk AŞ. Yönetimi; sponsorluk süreci ve hedefler konusunda bilgi aktarıp, ligi değerlendirdiler ve imzaları attılar.

Yıllardır Bursaspor Futbol Takımı’nın “Uludağ Limonata” markasıyla yanında olan Uludağ İçecek Türk A.Ş., spora olan desteğini, “Frutti Extra” markasını da doğum yeri olan Bursa ile yan yana getirerek sürdürdü. Basketbol Süper Ligi’ne bu sene şampiyon olarak çıkan Bursaspor Basketbol Takımı’na da isim sponsoru olan Uludağ İçecek Türk AŞ.’nin, 3 Ekim’de ön anlaşması yapılan sponsorluğunun lansman organizasyonunda Uludağ İçecek Türk AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, Uludağ İçecek Türk AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Uludağ İçecek Türk AŞ. CEO’su Mete Öz, Uludağ İçecek Türk AŞ. ortaklarından Bursaspor Kulübü Eski Başkanı Levent Kızıl ile Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Kaptanı Ender Arslan yan yana yer aldılar. Lansmanda oyuncular da hazır bulundu.

Büyük hedeflerle çıkılan yolda; Bursa ismini zirveye taşımak üzere üstün gayret göstereceklerini ifade eden takım üyeleri, kentin markasını taşımaktan duydukları gururu ifade ederken, Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin sanatın, sanatçının, sporun, sporcunun yanında olan Uludağ İçeçek Ailesi’ne teşekkür etti.

Uludağ İçeçek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, “Bursa’da yerleşik, köklü bir aile olarak Bursaspor Futbol Kulübü’nden sonra basketbol takımına da destek olmaktan gurur duyuyoruz. Basketbol Süper Ligi’nde takımımıza şampiyonluk diliyoruz.” dedi.

"Lige renk gelecek"

Uludağ İçecek Türk AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ise; Bursa’yla ilgili konularda yerel ve ulusal sponsorlukları önemsiyoruz.” dedi ve örnek verdi.

Uludağ Premium – Uludağ Ekonomi Zirvesi
Uludağ Premium – Bursa Flarmoni Derneği Ana Sponsoru / 9. Yıl
Uludağ Limonata – Bursaspor Futbol Takımı
Frutti Extra – Bursaspor Basketbol Takımı

Uzun soluklu desteklerin her iki taraf açısından da fayda sağladığını belirten Kızıl, renkli ve canlı bir kurumsal kimliğe sahip, konuşan bir hızlı tüketim markasının takıma, taraftara ve lige de daha coşkulu bir süreç yaşatacağının müjdesini verdi ve ekledi:

“Yeni işbirliği Frutti Extra Bursaspor olmak üzere tüm basketbol camiasına ve kentimize hayırlı olsun.”

Uludağ İçecek Türk AŞ. CEO’su Mete Öz; Levent Kızıl döneminde 2006-2007’de mali asbaşkanlık yaparken bütçe konusunun takımların sürekliliği için ne kadar önemli olduğunu bildiğini belirterek söze başladı.”Frutti Extra, Uludağ İçecek olarak Avrupa’da büyütmeye çalıştığımız bir marka ve Frutti Extra Bursaspor’u Eurolig’de görmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Mete Öz'den destek çağrısı

Bursa iş dünyasına da bir çağrıda bulunan Öz; “Kendi adıma başkanın seçeceği bir maça deplasman sponsoru olacağımın burada sözünü veriyorum ve Bursalı iş adamlarını da desteğe davet ediyorum.” dedi.

"Benim olduğum yerde başarı olur"

2005-2007 yılları arasında 2 dönem Bursaspor Başkanlığı yapan, Uludağ İçecek Türk AŞ. ortaklarından Levent Kızıl; “Takımı bu noktaya getiren Sezer Başkanı ve Durmazlar Ailesi’ni tebrik ederim. Bu bir bayrak yarışı ve şimdi Frutti Extra Bursaspor için bayrağı biz devralıyoruz. Kalbimiz temiz, kalbin temiz olduğu yerde başarı olur. Benim olduğum yerde başarı olur.” dedi.

Bursaspor Basketbol Takımı Kaptanı Ender Arslan ise; “Taraftarımızla beraber en iyisi için gayret edeceğiz. Hedefimiz büyük.” dedi ve takımı adına Uludağ İçecek Ailesi’ne teşekkür etti.

 

Senin için hazırladığımız haberler