Fuat Çapa: "Bize yapılan büyük bir takıma yapılsa..."

14.02.2021 - 17:51 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 18:35

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Yoğun kar altında gerçekleşen mücadelede Kasımpaşa, Galatasaray'a 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Fuat Çapa: "Bize yapılan büyük bir takıma yapılsa..."

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen mücadelede Kasımpaşa, Galatasaray'a 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Çapa, hava şartlarının her iki takımıda etkilediğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

"Hava şartları ve zemin çok şeyi belirledi. Oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Duran toptan gol yedik. Sonraki süreçte bu sahada nasıl oynanması gerekiyorsa ona göre oynamaya çalıştık. Beraberliği yakaladıktan sonra umutlandık. İyi oynadık, çok pozisyon vermedik. Oyunun meyvesini aldık ama skora yansıtamadık."

"Rakip takıma olsa aynı pozisyon, yer yerinden oynardı"

Karşılaşmada hakem hatalarından dert yandığını dile getiren Fuat Çapa "Varga'ya yapılan bir müdahele var. Bizdeki pozisyonda ne VAR'dan bir şey geliyor ne hakem yorum yapıyorum. Rakibimizde hemen veriliyor. Bizim adımıza çok üzücü. Fırat Hoca'nın büyük ihtimalle Kasımpaşa'ya karşı bir sıkıntısı var. Biz istediğimiz kadar teknik adamlar olarak hakemlerle ilgili düşüncelerimiz söyleyelim, bir şey değişmiyor. Camiaların baskısı gerekiyor. Bizim gibi takımalrda biz bir şey söyleyince önemli olmuyor. Rakip takıma olsa aynı pozisyon, yer yerinden oynardı. Sadece 4-5 takım, sürpriz olup 6 takım olur ama diğer takımlar için bir şey olmuyor. Biz de emek veriyoruz, mücadele ediyoruz. Bu kararlar bizim geleceğimizi belirliyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler