Gençlerbirliği-Samsunspor maçı sonrası Fuat Çapa: "Enteresan bir maç oldu"

Orhan Gülek
15.02.2022 - 20:05 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 20:08

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Çok enteresan bir maç oldu. Geçen haftaki maç çok iyi geçmişti ama skor kötüydü. Bugün istediğimiz bir oyun yoktu" dedi.

Gençlerbirliği-Samsunspor maçı sonrası Fuat Çapa: "Enteresan bir maç oldu"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi.  Samsunspor'da Cihan Kahraman, 86. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından Samsunspor 26, Gençlerbirliği ise 30 puana yükseldi.

"Rakibimize yine bir kontra atağa yakalanarak yenilebilirdik"

Müsabaka 2-2’lik skorla biterken iki takım puanları paylaştığı karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Çapa, "Bugünkü karşılaşma özellikle rakibimizin oynadığı müsabakaya benzer bir maç oldu. Rakip takım kendi sahasına çekilip bizim yapmış olduğumuz hatalar ile öne çıktı. Rakibimizin istediği pozisyonları verdik. Çok enteresan bir maç oldu. Geçen haftaki maç çok iyi geçmişti ama skor kötüydü. Bugün istediğimiz bir oyun yoktu. Mücadelede iyi bir iş çıkardık. Belki de öne geçebilirdik. Rakibimize yine bir kontra atağa yakalanarak yenilebilirdik. Bizim ilk haftalarda oynadığımız oyunu rakiplerimiz bize karşı oynamaya başladı. Geldiğimizde hedefimiz belliydi. Hedefimiz ilk altıncı sırada olmaktı. Sezon sonunda da lig bitiminde direkt çıkabilecek bir pozisyon alırız" değerlendirmesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Samsunspor ile Bursaspor puanları paylaştı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler