Fuat Çapa ile yollar ayrılacak mı? Resmi açıklama...

08.11.2020 - 16:24 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 16:24

Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nde teknik direktör Fuat Çapa'nın geleceği merak konusu oldu. Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Karagümrük maçı sonrası bu konuda açıklama yaptı. Fuat Çapa ile yollar ayrılıyor mu? Hangi teknik adam göreve gelecek?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, 8. hafta maçında sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Mücadele 2-2 bitti. Maçın ardından Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Fuat Çapa'nın geleceği hakkında konuştu. Fuat Çapa ile yollar ayrılacak mı? İşte yanıtı...

Fatih Mert: "Milli arayı değerlendirmemiz ve seri galibiyetler almamız gerekiyor"

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Karagümrük maçı sonrası TRT Spor'a konuştu. Mert, maçla ilgili değerlendirmesinde, "3 puan istedik maalesef olmadı. Son dakikalarda gelen golle 1 puan almak, yenilmekten iyidir. Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. 5-6 tane futbolcumuz Covid-19 sebebiyle oynayamadı. Bizim artık bir galibiyet almamız gerekiyor. Milli arayı iyi değerlendirmek ve seri galibiyetler almamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fuat Çapa ile yollar ayrılacak mı?

Mert, teknik direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna da yanıt verdi. Ankaragücü'nün 1 numaralı ismi, "Fuat Çapa ile ilgili tasarrufumuz yok. Şu an için arayışımız da yok. 2 haftadır Covid-19 sebebiyle oynayamayan bir takım var. Galatasaray maçından puan alabilirdik, olmadı. Takımın daha iyi olacağını düşünüyorum. Eksik maçımız, BAY geçtiğimiz hafta var. Farkın kapanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler