Fuat Çapa'dan Fırat Aydınus tepkisi: "Aytaç'a verdiği kartı..."

27.12.2020 - 22:15 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 22:15

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, 2-2 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçının ardından beIN Sports'a röportaj verdi. Fuat Çapa, maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştirdi. Fuat Çapa, hangi karara tepki gösterdi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, 2-2 berabere kaldıkları Başakşehir maçının ardından açıklamalar yaptı. Çapa, maçın hakemi Fırat Aydınus'a tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam, Aydınus'un ligin en kaliteli hakemlerinden biri olduğunu ancak; iyi bir yönetim göstermediğini dile getirdi.

"Aydınus'un böyle bir maç yönetmesi bizi üzdü"

Fuat Çapa yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, "Bizim açımızdan üzücü bir sonuç. Takımımı tebrik etmek istiyorum. 60 dakikaya yakın 10 kişi oynadık ve iyi bir görüntü vardı. Bu akşam iyi organize olan bir Kasımpaşa vardı. Türkiye'nin en iyi 3 hakeminden birisi Fırat Aydunus'un böyle bir maç yönetmesi bizi üzdü" diye konuştu.

"Aytaç'a verdiği kartı Başakşehirli futbolcuların faullerinde vermedi"

Deneyimli teknik adam, "Fırat Aydınus takdir haklarını tamamen rakipten yana kullandı. Aytaç'a maç başında verdiği kartı, Başakşehirli futbolcuların faullerinde vermedi. Onlara da verse sıkıntı yok. Fırat Fırat Aydunus gibi ismi Avrupa'da da bilinen ve saygı duyulan bir hakemin bunu yapması bizi çok üzdü" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler