Fulham bulduğu fırsatı elinin tersiyle itti!

18.10.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 15:58

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Sheffield United ile Fulham mücadele etti. İkinci yarısı çekişmeli geçen maçta takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Maç kaç kaç bitti?

AJANSSPOR

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Fulham deplasmanda Sheffield United ile karşılaştı. Maçta gülen taraf kim oldu? Maçla ilgili detaylar...

Fulham fırsatı tepti

Bramall Lane Stadı'nda oynanan ve S Sport'un yayınladığı maçta takımlar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Mücadelede ilk yarı 0-0 bitti.

Penaltı kaçtı, Lookman sahneye çıktı

Maçın ikinci yarısında 57. dakikada Mitrovic Fulham'da penaltıdan faydalanamadı. Mücadelede son bölüme girilirken, Lookman 77. dakikada ağları havalandırdı ve Fulham maçta 1-0 öne geçti. Maç tam bu şekilde bitecek denirken Sheffield 85'te penaltı kazandı. Sharp'ın attığı golle skora denge geldi: 1-1. Maçta başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Lemina son bölümde oynadı, Seri yok

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık forma giyen Mario Lemina yedeklerde yer aldığı maçta 81. dakikada Loftus-Cheek'in yerine oyuna girdi. Seri ise kadroda yer almadı.

Fulham 4 puanda, Sheffield galibiyete hasret

Bu sonucun ardından Fulham 4 puana yükseldi. Sheffield United ise ligdeki ilk puanını aldı ancak; 5. maçından da 3 puanla ayrılamadı.

Senin için hazırladığımız haberler