Fabri imzayı attı! İşte ilk sözleri!

24.07.2018 - 17:04 | Son Güncellenme: 24.07.2018 - 20:05

Beşiktaş forması giyen Fabri, kariyerine Fulham'da devam edecek. Transfer resmen açıklandı.

Fabri imzayı attı! İşte ilk sözleri!

Beşiktaş’ta ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Fabri, kariyerine artık İngiltere’de devam edecek.

Fabri'nin Fulham'a transferi resmen açıklandı

Fulham Kulübü, İspanyol kalecinin transferini resmen açıkladı. Açıklama sosyal medya ve resmi siteden de paylaşıldı.

Fabri'nin kariyerinden notlar paylaşıldı

Yapılan açıklamada 30 yaşındaki file bekçisi ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Ayrıca açıklamada Fabri’nin kariyerinden bilgiler de paylaşıldı.

Fabri: Fulham'a transfer olduğum için mutluyum

Transferiyle ilgili konuşan Fabri, ”Londra’nın en önemli ve tarihi bir kulübü olan Fulham’a transfer olduğum için mutluyum. Fulham ile Premier Lig’de mücadele edeceğim için de memnunum. Her şey benim için çok olumlu. Premier Lig'den en iyi şekilde yararlanmak istiyorum” diye konuştu.

Khan: Fabri çok güçlü bir profile sahip

Fulham Genel Menajeri Tony Khan ise, ”Fulham olarak Beşiktaş’ın kalecisi Fabri’yi kadromuza kattığımız için memnuniyet duyuyorum. Bir süredir izlediğimiz ve kadromuza katmak istediğimiz muazzam bir oyuncu. Çok güçlü bir profile sahip. Ayrıca Şampiyonlar Ligi deneyimine sahip bir kaleci. Kaleci antrenörü Jose Sambade ile de geçmişte çalışmış bir isim. Bize katkı vereceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Fabri'nin Beşiktaş kariyeri

Kariyerinde daha önce Deportivo La Coruna, Valladolid, Real Betis, Recreativo Huelva gibi ekiplerde oynayan Fabri, 2016-17 sezonunda Beşiktaş’a transfer olmuştu. Beşiktaş’ta 3 sezon geçiren İspanyol eldiven, geçen sezon toplam 43 maçta oynadı ve 3837 dakika sahada kaldı.

Rıdvan Dilmen, Fabri hakkında konuştu

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fabri’nin Beşiktaş’tan ayrılmasını değerlendirdi.

"Fabri'nin gönderilmesi tarihi hata"

Gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunan Dilmen, siyah-beyazlıların tarihi bir hata yaptığını savundu.

"Fabri ikna edilebilirdi"

Dilmen, ”Beşiktaş Kulübü bile mali kriterlere takılıyorsa herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli. O kadar çok borcumuz var ki... Tıkandık, kaldık. Şimdi mecburiyetten küçülmek zorunda kalıyorlar. Fabri Beşiktaş'tan ayrılıyor. İkna edilebilirdi. Tarihi bir hata” dedi. (AJANSSPOR)

Beşiktaş transferden ne kadar kazanacağını açıkladı

Öte yandan Beşiktaş, Fabri'nin transferini borsaya bildirdi.  Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Fabricio Agosto Ramirez'in transferi konusunda Fulham Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Fulham Football Club Limited tarafından şirketimize net 6.000.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir" denildi.

Beşiktaş'tan Fabri'ye teşekkür

Beşiktaş Kulübü, Fulham’a transferi resmileşen Fabri için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“2016-17 sezonunda Futbol Takımımıza katılan ve o sezon Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kazanmamızda pay sahibi olan, hem taraftarımızın hem de Camiamızın kalbinde adeta taht kuran Fabricio Ramirez ile yollarımız ayrıldı.

Kişiliğiyle, yeteğeniyle, örnek profesyonelliği ile tüm futbolseverlerin kalplerini de kazanan Fabricio Ramirez, Beşiktaşımızda iz bırakan bir futbolcu oldu.

Bu camia, bu kutsal forma için gözyaşı dökmüş evlatlarını asla unutmadı, unutmayacak.

Fabricio Ramirez’e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz.”

Senin için hazırladığımız haberler