Ajansspor

Fulham'da yeni dönem! Arbeloa resmen göreve başladı

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

İngiltere Premier League ekibi Fulham, teknik direktörlük görevine Alvaro Arbeloa'yı getirdi. İspanyol çalıştırıcıyla 2029 yazına kadar geçerli 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 55 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham, teknik direktörlük görevine İspanyol çalıştırıcı Alvaro Arbeloa'nın getirildiğini duyurdu. Londra temsilcisi, 43 yaşındaki teknik adamla 2029 yazına kadar geçerli 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

İngiltere Premier League ekiplerinden Fulham, teknik direktörlük görevine İspanyol çalıştırıcı Alvaro Arbeloa'nın getirildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 43 yaşındaki teknik adamla 2029 yazına kadar geçerli 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Arbeloa: Büyük bir onur

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Arbeloa, Fulham'da göreve başlamaktan dolayı büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Londra ekibinde yeni bir döneme adım attığını belirten İspanyol teknik adam, "Fulham'daki bu yeni döneme başlamak benim için gerçekten büyük bir onur. Londra'nın en eski kulüplerinden birinde görev yapacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetimine teşekkür etti

Premier League'de Fulham'ın başında görev yapmanın sorumluluğunu derinden hissettiğini vurgulayan Arbeloa, kulüp sahibi Shahid Khan ile yönetici Tony Khan'a kendisine duydukları güven nedeniyle teşekkür etti.

Sezon öncesi hazırlıklar başlıyor

Craven Cottage'taki atmosferi deneyimlemek için sabırsızlandığını belirten 43 yaşındaki teknik adam, gelecek hafta oyuncularla birlikte sezon öncesi hazırlıklara başlayacaklarını kaydetti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...