Furkan Korkmaz Avrupa'ya geri dönüyor: "Yeni bir sayfa"

06.08.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 00:40

NBA'den ayrılarak Avrupa basketboluna geri dönmeye hazırlanan Furkan Korkmaz, resmi X hesabından yaptığı paylaşımla "Kariyerimde yeni bir sayfa açılıyor" dedi.

Furkan Korkmaz Avrupa'ya geri dönüyor: "Yeni bir sayfa"

AJANSSPOR - HABER

2017-2018 sezonunda Philadelphia 76ers formasıyla NBA'e adım atan milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz 7 yıl sonra Avrupa'ya geri dönmeye hazırlanıyor. Furkan Korkmaz, resmi X hesabından Philadelphia'ya veda mesajı paylaştı.

"Kariyerimde yeni bir sayfa açılıyor"

Furkan Korkmaz, 7 sezon formasını giydiği Philadelphia'ya şu sözlerle veda etti:

"Sixers ailesi,

Daha önce veda etme fırsatım olmamıştı ama şimdi bunu yapmak istiyorum.

Sixers organizasyonuna, muhteşem taraftarlara, koçlarıma ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Desteğiniz ve sevginiz inanılmazdı. Burada bulunduğum sürece inanılmaz arkadaşlıklar edindim ve saha içinde ve dışında burada geçirdiğim her an için minnettarım. Birlikte çok iyi ve zor zamanlar geçirdik. Philadelphia şehri kalbimde her zaman özel bir yere sahip olacak.

Bu süreçteki tüm anılar için teşekkür ederim.

Şimdi ise kariyerimde yeni bir sayfa açılıyor."

Monaco ile Avrupa'ya dönüyor

Geçtiğimiz günlerde InsideEuroLeague'de yer alan haberde, Furkan Korkmaz'ın EuroLeague ekiplerinden Monaco'ya transfer olacağı kaydedildi. Furkan ve Fransız ekibi arasında anlaşmanın sağlandığı belirtilirken, 27 yaşındaki yıldızın 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Furkan Korkmaz Fenerbahçeli yıldızlarla buluşuyor! İşte yeni takımı...
Habere Git

Monaco'nun son hamleleri

Monaco, yeni sezon öncesi son olarak Fenerbahçe Beko forması giyen Yunan oyuncular Nick Calathes ve Georgios Papagiannis ile kadrosunu güçlendirmişti.

NBA karnesi

Geride kalan 7 sezonda Philadelphia 76ers ile 294 maçta parkeye çıkan Furkan Korkmaz, maç başına 6.3 sayı, 2.1 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları yakaladı.

Furkan Korkmaz, NBA serüveninden önce Türkiye'de Anadolu Efes forması altında çıkış yakalamıştı.

Furkan Korkmaz'ın paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler