Furkan Korkmaz takım bulamıyor! Kulüpler istemedi...

Burak Alaca
02.11.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 00:59

NBA'de Philadelphia 76Ers forması giyen milli oyuncumuz Furkan Korkmaz takımından ayrılmak için takas talep etti. Yıldız oyuncu için bir takas kapıdan döndü.

Furkan Korkmaz takım bulamıyor! Kulüpler istemedi...

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Philadelphia 76Ers forması giyen milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz takımdan ayrılmak istiyor. Yıldız oyuncunun geçtiğimiz günlerde teklif edildiği bir takas paketi reddedildi.

Clippers ile anlaşma masada kaldı

Geçtiğimiz günlerde James Harden'ın Los Angeles Clippers'a gönderildiği takasa Furkan Korkmaz'ın da dahil olması bekleniyordu. Ama 26 yaşındaki oyuncunun takasını iki tarafın yönetimi de istemedi.

Dev takasta Harden yolcu

Los Angeles Clippers James Harden takası için Sixers'a; Marcus Morris, Nicolas Batum, Robert Covington ve KJ Martin'i gönderirken, Sixers'tan da James Harden, PJ Tucker ve Filip Petursev saf değiştirdi. Bunun dışında iki adet ilk tur draft hakkı, iki adet ikinci tur draft hakkı ve bir adet draft seçiminde değişim hakkının da Philadelphia'ya geçti.

İlgini Çekebilir
Alperen ligi büyüledi vazgeçilemez oldu!
Habere Git

Sadece 3 dakika süre alabildi

Bu sezon Sixers, NBA'deki ilk üç maçından 2 galibiyetle ayrılırken temsilcimiz Furkan Korkmaz tek maçta yalnızca 3 dakika süre alabildi.

NBA'de 7. yılı

2017-18 sezonundan bu yana NBA'de Sixers forması giyen yıldızımız 294 maça çıkarken; 6.3 sayı, 2.1 ribaunt, 1.2 asist ortalmaları tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler