Futbol efsanesi Maradona hastaneye kaldırıldı!

03.11.2020 - 11:20 | Son Güncellenme: 03.11.2020 - 11:20

Dünya futbol tarihinin efsaneleri arasında yer alan Diego Maradona, rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Maradona koronavirüse mi yakalandı? Sağlık durumuyla ilgili Maradona'nın doktorundan açıklama geldi.

Futbolun efsanelerinden biri olan Diego Armando Maradona'nın koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti. Arjantinli efsane, kendisini iyi hissetmemsi üzerine hastaneye götürüldü. Maradona'nın durumu nasıl? İşte yanıtı...

Maradona'nın durumunun koronavirüs ile ilgisi yok

La Plata kentindeki özel bir hastaneye yatırılan Maradona'nın doktoru Leopoldo Luque, durumun yeni tip koronavirüsle bağlantısı olmadığını belirterek, "Bir haftadır morali çok bozuk. İştahı ve enerjisi yok. Sağlık kontrolleri sonrası nasıl bir tedavi izleyeceğimize bakacağız. Acil bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Futbol efsanesi 60 yaşında

Arjantin Birinci Futbol Ligi takımlarından Gimnasia'nın teknik direktörlüğünü yapan Maradona, 30 Ekim'de 60. yaş gününü kutlamıştı.

Futbol tarihinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Maradona, Arjantin Milli Takımı formasıyla 1986'da FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmış, İtalyan kulübü Napoli ile de 2 kez lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler