Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'na Geri Döndü! Nelsson, Cornelius...

İsa Kethüda
15.03.2022 - 13:47 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 14:42

Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'nın Hollanda ve Sırbistan ile oynayacağı maçların kadrosuna davet edildi. Galatasaray'dan Nelsson ve Trabzonspor'dan Coprnelus da listede yer aldı.

Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'na Geri Döndü! Nelsson, Cornelius...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

EURO 2020'de geçirdiği kalp krizi sonrasında Inter'den ayrılmak zorunda kalan, futbol hayattı bitti denilen ve Ajax ile antrenmanlara çıkıp daha sonra 8 ay sonra sahalara geri dönen ve İngiliz ekibi Bretnford ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'nın Hollanda ve Sırbistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna davet edildi. Danimarka, 26 Mart'ta Hollanda ve 29 Mart'ta Sırbistan ile karşılaşacak.

 

Ne olmuştu?

Eriksen, 12 Haziran'da EURO 2020 B Grubu'ndaki Danimarka-Finlandiya maçında aniden fenalaşarak yere yığılmış, sahaya giren sağlık görevlileri, Danimarkalı futbolcuya müdahalede bulunmuştu. Hastaneye götürülen Eriksen'in bilincinin açık olduğunun açıklanması sonrası karşılaşma kaldığı yerden devam etmiş, Finlandiya sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

Nelsson ve Cornelius da listede

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Victor Nelsson ve Trabzonspor'un golcü oyuncusu Andreas Cornelius da 23 kişilik listede yer aldı.

İşte listede yer alan isimler: 

"Kasper Schmeichel, Frederik, Ronnow, Daniel Iversen, Rasmus Nissen, Alexander Bah, joachim Andersen, Victor Nelsson, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Joakim Maehle, Christian Eriksen, Philip Billing, Christian Norgaard, Pierre Emile Hojbjerg, Mathias Jensen, Thomas Delaney, Jesper Lindstrom, Jacob Bruun Larsen, Kasper Dolberg, Andreas Cornelius, Jonas Wind, Andreas Skov Olsen, Yussuf Yurary"

Senin için hazırladığımız haberler