"Futbol Robin van Persie'yi bırakmış"

21.08.2017 - 12:00 | Son Güncellenme: 21.08.2017 - 12:00

"Futbol Robin van Persie'yi bırakmış"
Demirkol özellikle Fenerbahçe'nin oynadığı futbol ile ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu. İşte o açıklamalar:
'Valbuena 40 yıllık Fenerbahçeli gibi oynuyor' diyorlar... F.Bahçe'nin 40 yıllık Valbuena gibi oynaması lazım. Tam tersi ile övünüyorlar... Benim istediğim 40 yıllık Fenerbahçeli gibi oynaması değil ki...
Mesela, Ozan Tufan ile Josef de Souza iyi diyorum. Ama onlar 'bizden bir şey olmaz' der gibi oynuyor. Alper Potuk, çok uğraşan bir adam... Alper ile ilgili de olmaz diyorum. O olmak için uğraşıyor...

"Alper'den 10 numara olmaz"

"Alper'i 10 numara pozisyonunda oynatıyorsun. Olmaz. Kalite resmen düşüyor böyle olunca... Aykut hocanın maç sonu analizlerinin hiçbirine katılmıyorum. Ayrıca 2. yarı santraforsuz çıkmak çok ilginçti."

Kaleci sorunu

"Bu kadar amatör işler yapılıyorsa hele ki ikisi de tecrübeli... O zaman bu problem kalecilerde değil, kaleci antrenöründedir! Volkan Demirel kötü değil, çok kötü durumda."

"Futbol, Robin van Persie'yi bırakmış"

"Topal-Souza ikilisi de çok kötü durumda. Neustadter kötü durumda. Van Persie desen futbol onu bırakmış. Bir sürekliliği, verimliliği olmayan bir futbolcu... Gerçekten çok üzücü bir durum!"

"Burak Yılmaz ekstra bir oyuncu. Yerine koyacak kimse yok. Eğer daha fazla süre alsaydı, işler değişirdi, çok net. Bundan santrafor olmazdan bu noktaya geldik. Burak Yılmaz harika bir oyuncu... Trabzonspor'un Buraksız bir planı yok, mesela..."

Türkiye Futbol Federasyonu, 'bu sene bizim şöyle bir başarı hedefimiz var' demiş midir? Mesela faul sayısını azlatma, seyirci sayısını, gol sayısını artırma gibi çalışmaları var mıdır? İşlerin daha kaliteli olması adına bu tazr hedefler koyulmuştur umarım...

"Aykut Kocaman, Advocaat 'haklı' dedi"

Demirkol, Fenerbahçe'nin Vardar ve Trabzonspor karşısında farklı 11'lerle çıkması ile ilgili de şöyle konuştu: Aykut Hoca şu an Advocaat ne kadar haklı onu göstermeye çalışıyor... Advocaat,en iyi Fenerbahçe yorumcusuydu ya hani. Aykut Hoca da yaptığı hamlelerle 'Evet, doğru' diyor. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler