Futbola giren çamaşır suyunun savunması!

28.06.2021 - 00:34 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 00:43

Son dakika haberleri… Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu, Alibeyköyspor futbolcularının maruz kaldığı “yoğun çamaşır suyu kokusu” olayını açıkladı.

Futbola giren çamaşır suyunun savunması!

Ramazan DENGİZ - HABER

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grup’ta Beykozspor 1908 ile Alibeyköyspor, Beykoz’un ev sahipliğinde kozlarını paylaştı. Alibeyköysporlu yönetici ve futbolcular Beykoz’dan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, ev sahibi ekibi futbol dışı olaylarla itham etti.

Alibeyköyspor yöneticisi Burcu Eken, önceki gün oynanan karşılaşmada Alibeyköyspor soyunma odasına çamaşır suyu döküldüğünü ve futbolcularının küfre maruz kaldığını ileri sürmüştü. Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu ise, yaşanan olayların kulüple bağdaştırılamayacağını belirtip; topu Alibeyköy cephesine attı. Ajansspor.com’a konuşan Başkan Zeki Aksu, “Yaşanan olayları esefle kınıyorum…” dedi. İşte, Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu’nun Alibeyköyspor maçına ilişkin açıklamaları…

İlgini Çekebilir
Futbola çamaşır suyu karıştı!
Habere Git

“Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil…”


Beykozspor 1908 Başkanı Zeki Aksu’nun Alibeyköyspor maçına ilişkin açıklamaları şöyle:

 

Alibeyköy’de oynadığımız maçta, 90 dakika boyunca Alibeyköy protokolünden ‘Ne kadar Beykozlu varsa’ diye küfrettiler. Kulübün dernek başkanı ve başkan yardımcısı Ali Bey seyirci kaldı. Biz Alibeyköy’den gelen 15 kişilik kafileyi gayet medeni bir şekilde ağırladık. Gerekli güvenlik önlemlerini aldık. Seyirci içeri alınmadı yani. Fakat o an orada olan birkaç kişi, yönetim kuruluyla da ilgileri yok, Alibeyköy’e aynı perdeden cevap vermiş. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Alibeyköy de Beykoz da tarihe mal olmuş iki büyük camiadır. İçerde ve dışarda yapılan hiçbir şeyi tasvip etmiyoruz. Saha içinde gayet centilmen bir maç oldu. Emniyet de gayet güzel güvenlik önlemi aldı.” 

“Bir sızma olmuş… Odanın kontrolü Emniyet'te”

Çamaşır suyu olayının kulüp dışı kişilerce düzenlendiğini belirten Aksu, “Soyunma odasına çamaşır suyu dökülmesini üzüntüyle öğrendim. Onun sorumlularını araştırıyoruz. Kulüp içerisinden bir kişiyse onun cezasını zaten veririz ama soyunma odasının kontrolü biz de değildi. Biliyorsunuz 2 saat boyunca Emniyet'in kontrolü altında oluyor. Ama bir sızma olmuş. Bunu yapanları da Beykoz kulübü olarak kınıyoruz. Diğer bir sebep de havanın sıcaklığı. Alibeyköylü sporcular gölgeye çekildi. Başka da bir şey yok yani” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler