Juventus, Douglas Luiz ve Alisha Lehmann çiftini transfer etti

06.07.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 15:53

Serie A ekibi Juventus 1 Temmuz'da Aston Villa'dan gerçekleştirdiği Douglas Luiz transferinin ardından Brezilyalı futbolcunun sevgilisi olan Aston Villa kadın futbol takımının yıldızı Alisha Lehmann'ı da kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Juventus, Douglas Luiz ve Alisha Lehmann çiftini transfer etti

AJANSSPOR - HABER

İngiliz ekibi Aston Villa'nın 26 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Douglas Luiz ile Aston Villa'nın Kadın futbol takımında forma giyen sevgilisi Alisha Lehmann 7 gün arayla İtalyan kulübü Juventus'a transfer oldu.

Juventus, Douglas Luiz'i 50 milyon Euro karşılığında transfer etti

Serie A devi Juvetus, 1 Temmuz'da Premier Lig ekibi Aston Villa'nın Brezilyalı yıldızı Douglas Luiz'i 50 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu siyah beyazlı kulüple beş yıllık sözleşme imzaladı.

Juventus, Kadın Futbol Takımı ise, Douglas Luiz'in sevgilisi olan Aston Villa Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki dünyaca ünlü İsviçreli yıldızı Alisha Lehman'ı transfer etti.

Futboldaki yeteneğinin yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Alisha Lehmann, Juventus ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

 

"Ben ve Douglas için aynı kulüpte birlikte olmak bir rüya"

Alisha Lehmann, sevgilisiyle birlikte aynı takıma transfer olmalarıyla ilgili olarak, "Ben ve Douglas için aynı kulüpte birlikte olmak bir rüya: Sık sık farklı şehirlerde oynadık. Bu nedenle bu harika maceraları aynı yerde deneyimleyebilmek harika bir şey olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler