"Futbolcular oynamak istemiyor."

15.03.2020 - 12:51 | Son Güncellenme: 15.03.2020 - 13:09

"Futbolcular oynamak istemiyor."

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Marcelo Saracchi, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılıların sol beki koronavirüs ile ilgili, "Ligde maçlar bu hafta seyircisiz oynanacak ama belki bir sonraki hafta ertelenebilir. Virüs kapabiliriz diye futbolcular oynamak istemiyor." dedi.

Ülkesini basınına açıklamalar yapan Saracchi, "Takım içerisinde iyi bir konumdayım. Sakatlık sıkıntısı yaşadım ancak forma giyip oynama fırsatı buluyorum. Bu benim için çok önemli ve beni gerçekten mutlu ediyor." derken Galatasaray'daki geleceği için ise, "Leipzig ile sözleşmem var ve sonrasında belki de Almanya'ya dönmem gerekecek." ifadesini kullandı.

"Galatasaray olarak takım halinde iyi işlere imza atıyoruz ve bunu sürdürmek istiyoruz." diyen Saracchi, Türkiye Ligini beğeniyorum. Gerçekten çok kaliteli takımlar var. Bu ligi benim için cazip kılan faktörlerden bir tanesi de taraftarları. Güney Amerika'daki taraftarlara benziyorlar." görüşünde bulundu.

Koronavirüs hakkında dikkat çeken bir açıklama yapan ve futbolcuların oynamak istemediğini vurgulayan 21 yaşındaki sol bek, "Türkiye'de çok fazla koronavirüs vakası yok ve durum kontrol altında görünüyor. Ligde maçlar bu hafta seyircisiz oynanacak ama belki bir sonraki hafta ertelenebilir. Virüs kapabiliriz diye futbolcular oynamak istemiyor. Sahaya çıkmaktan şikayetçi olan pek çok oyuncu var. Ne olacağını bilmiyoruz, beklememiz gerekiyor" diye konuştu.

Saracchi konuyla ilgili sözlerini şöyle tamamladı: "Süpermarkete gittiğinizde boşalan rafları gördüğünüzde koronavirüs ile ilgili durumu algılıyorsunuz. Dezenfektan var ama yeteri kadar maske yok. Annem ve kız kardeşimin Uruguay'a dönüşleri için de bunlardan almam gerekti. Uruguay'daki durum da beni ciddi kaygılandırıyor. Çünkü bu tip şeylere hazır ve hazırlıklı değiliz" dedi.

Saracchi'nin Galatasaray karnesi

Galatasaray'a devre arasında transfer olan Saracchi, Süper Lig'de 6 maçta toplam 436 dakika forma giyerken; 2 asist yaptı.

21 yaşındaki sol bek Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta 12 dakika süre aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
 

Senin için hazırladığımız haberler