İskenderunsporlu futbolculardan görülmemiş İsyan!

Feride Kara
24.11.2022 - 20:51 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 20:55

Bölgesel amatör lig ( BAL ) 7. grup takımlarından 5 Temmuz İskenderunspor futbolcuları Sportif Direktör Seyfi Kesik olduğu sürece maçlara çıkmayacaklarını açıkladı

İskenderunsporlu futbolculardan görülmemiş İsyan!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Bölgesel amatör lig ( BAL ) 7. grup takımlarından 5 Temmuz İskenderunspor ekibinin futbolcuları ortak bir açıklama yaparak, ligde istenilen sonuçların bir türlü elde edilememesinin tek sebebinin Sportif Direktör Seyfi Kesik olduğunu, kendilerine yaklaşımlarından son derece rahatsız oldukları ve kulüpte görev aldığı sürece maçlara çıkmayacaklarını kamuoyuna duyurdular. 

Şok etkisi yarattı

Aynı zamanda 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor’un da pilot takımı hüvviyetindeki kulüpte, futbolcuların bu sert açıklaması adeta şok etkisi yarattı. 

9 oyuncu kadro dışı

Bu gelişme karşısında akşamüstü saatlerinde toplanan yönetim kurulunun yapmış olduğu toplantı sonucunda, tam 9 oyuncunun disiplinsiz hareketleri dolayı süresiz kadro dışı bırakılması kararı alındı. 

İlgini Çekebilir
Bir dönem Süper Lig'deydi şimdi Bölgesel Amatör'de!
Habere Git

1 galibiyet alabildiler

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren mavi-turunculu ekip, oynadığı 8 maçta yalnızca 1 galibiyet sevinci yaşarken, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile son sıralardan kurtulamamıştı.
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler